дом Общество Населени места и райони с прекъсване на електрозахранването

Населени места и райони с прекъсване на електрозахранването

0
ДЯЛ
Pixabay.com

От 08.15 ч. до 12.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на Шумен – Военното училище.

От 08.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на Шумен – ПП „Шуменско плато”, Военно формирование 28870, Община Шумен, Изпълнителна агенция „Борба с градушките“, „Цетин България“ ЕАД.

От 08.30 ч. до 16.30 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на бензиностанция „OMV“ село Калугерица и язовир Калугерица.

От 08.30 ч. до 17.30 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на Шумен и региона, населените места на общините Велики Преслав, Нови Пазар, Хитрино, Каолиново и Смядово. Прекъсванията на електрозахранването ще бъдат в рамките на около 15 мин. и се налагат поради подмяна на електромери.

От 09.00 ч. до 16.30 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на село Венец, Осеновец, Борци, Ясенково, Тъкач, Изгрев, кв. „Боймир“ в Каолиново, промишлени цехове и помпените станции, захранващи се от този ЕП Тъкач и ЕП Климент. Изключването се налага поради направа на нов граничен РОС на електропровода.
Временни смущения в електрозахранването са възможни от 09.00 ч. до 17.00 ч. в районите на селата Климент, Наум, Буйновица, промишлени цехове и помпените станции, захранващи се от ЕП Климент.

От 09.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на село Каспичан (за абонати, захранени от ТП „9-ти май“) – по улици „9-май“, „Цар Симеон“, „Генерал Столетов“, „Генерал Скобелев“, „Освобождение“, „Свобода“, „Ивайло“, „Люлин“, „Добри Войников“.

От 09.00 ч. до 16.30 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на село Сини вир, абонатите захранващи се от Трафопост Билярци. Изключването се налага поради направа на хидроизолация на ТП.
Временни смущения в електрозахранването са възможни от 09.00 ч. до 16.30 ч. в районите на селата Лятно, Сини вир, Становец, Омарчево, Черноглавци, промишлени цехове и помпените станции захранващи се от ЕП Сини вир.

От 09.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на село Ясенково, промишлени цехове и помпените станции, захранващи се от ЕП Климент.
Временни смущения в електрозахранването са възможни от 09.00 ч. до 17.00 ч. в районите на селата Климент, Наум, Изгрев, Буйновица, Осеновец, Борци, промишлени цехове и помпените станции захранващи се от ЕП Климент.

От 09.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на Нови пазар по улиците: „Бачо Киро“, „Панайот Хитов“, „Марица“.

От 09.00 ч. до 16.30 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на село Венец – ул. „Кирил и Методи“, ул. „Тича“, ул. „Охрид“, ул. „Мир“, ул. „Стара планина“, ул. „Преслав“, ул. „Янтра“, ул. „В. Левски“, ул. „Хан Аспарух“, ул. „Крайречна“ и ул. „Канагьол“.

От 09.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на град Плиска – абонати, захранени от ТП „Съвет“ – по улиците „Хр.Ботев“, „Рила“, „Маршал Толбухин“, „Петко Щирков“, „Хан Крум“, „Никола Вапцаров“, „Пирин“, „Успенски“, „Шипка“, „Витоша“, „Странджа“, „Георги Ванков“, „Княз Борис I“, „Георги Раковски“.

От 09.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на селата Друмево, Кладенец и Костена река.
Временни смущения в електрозахранването са възможни от 09.00 ч. до 09.30 ч. и от 16.30 ч. до 17.00 ч. в районите на селата Васил Друмево, Илия Р. Блъсково, Благово и Овчарово.

От 09.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на Нови пазар, за абонати захранени от ТП „Детски ясли“ – по улици „Княз Борис I“, „Любен Каравелов“, „Дунав“, „Васил Априлов“, „Ген. Владимир Заимов“, „Марица“ „Бачо Киро“, „Панайот Хитов“, „Кирил и Методий“, „Козлодуй“, „Хаджи Димитър“.

От 13.15 ч. до 16.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на Шумен – ул. „Висока поляна“ № 3 и № 5 и ул. „Северна“ № 12.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗимата се завръща за кратко: Жълт код за валежи от дъжд и сняг
Следваща статияМокри са пътните настилки в Шуменско
loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here