дом Общество Населени места и райони с прекъсване на електрозахранването

Населени места и райони с прекъсване на електрозахранването

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

От 08.00 ч. до 09.00 ч. и от 17.30 ч. до 18.30 ч., поради извършване на обезопасяване на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на селата Енево, Стан, Зайчино ореше, Нови пазар – абонати, захранени от ТП „Зеленчукова градина“ и гр. Каспичан – абонати, захранени от ЕП „Звезда“ – североизточна промишлена зона.

От 09.00 ч. до 12.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на Нови пазар – абонати захранени от ТП „Гоце Делчев“ по ул. „Ангел Кънчев“, ул. „Бузлуджа“, ул. „Васил Левски“, ул. „Гоце Делчев“.

От 09.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в районите на:
-селата Браничево и Загориче, промишлени цехове, търговски обекти и помпени станции на ВиК, захранващи се от тези населени места;
-село Тимарево – абонати, захранени от СТП „Център“ и всички фирми, магазини, административни сгради, помпени станции на ВиК и базови станции на мобилни оператори в този район;
-село Новосел – абонати, захранени от СТП „ТКЗС“ и всички фирми, магазини, административни сгради, помпени станции на ВиК и базови станции на мобилни оператори в този район.

От 09.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на село Могила – ул. „Ален мак“, ул. „Балчик“, ул. „Батак“, ул. „Козлодуй“, ул. „Пирин“, ул. „Рила“, ул. „Цар Асен“, ул. „Шейново“, ул. „Шипка“, ул. „Никола Вапцаров“, ул. „Паисий Хилендарски“, ул. „П. Волов“, ул. „Свобода“, ул. „Стара планина“, ул. „Ст. Караджа“, ул. „Тодор Петков“, ул. „Хаджи Димитър“.
В същия часови пояс са възможни смущения на електрозахранването в селото по улиците: „Бузлуджа“, „Ленин“, „Батак“, „Дружба“, „Дунав“, „Калоян“, „Гроздан Узунов“, „Васил Левски“, „Борис I“, „Хаджи Димитър“, „Мир“, „Рила“, „Вапцаров“, „Георги Димитров“, промишлени цехове и помпени станции захранващи се от ТП „Кладенец“, ТП „Център“ и ТП „Училище“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия272 новозаразени с COVID-19, в Шумен – 4
Следваща статияДепутат от ДБ с приемна в Шумен днес

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here