дом Общество Населени места и райони без електрозахранване

Населени места и райони без електрозахранване

0
ДЯЛ
Pixabay.com

От 08.00 ч. до 14.00 ч., поради извършване на обезопасяване на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на Нови пазар – ул. „Васил Левски“, „Г. Бенковски“, „Добруджа“, „Йоан Екзарх“, „Стефан Караджа“, „Ч. Войвода“, „Шести септември“, „Ал. Стамболийски“, „Голо бърдо“, „Люти брод“ , „Мизия“, „Охрид“, „Плиска“, „Чаталджа“ , „Янаки Вергиев“.

От 08.30 ч. до 16.30 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на ТП ТКЗС в село Маломир – кметство, стопански двор и ул. „Ален Мак“ № 1-6, „Балкан“ № 2, „Батак“ № 2, „Георги Димитров“ № 11-38, „Дунав“ № 1, „Ивайло“ № 1,4, „Калоян“ № 1,2, „Камчия“ № 2,3,4, „Ленин“ № 1-6, „Никола Вапцаров“ № 1,2, „Пирин“ № 1-5, „Рила“ № 1-3, „Свобода“ № 1, „Хаджи Димитър“ № 1, „Хан Аспарух“ № 6, „Христо Ботев“.

От 08.30 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на Шумен – ул. „Кирил и Методий“ от ул. „Македония“ до ул. „Харалан Ангелов“ и ул. „Николай Коперник“.

От 09.00 ч. до 14.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на Плиска – абонати, захранени от ТП „Училище“ по ул. „Димитър Полянов“, „Г. Бенковски“, „Отец Паисий“, „Цар Самуил“.

От 09.00 ч. до 16.30 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на Върбица: абонати, захранени от ТП Детска градина – ул. „Ал. Стамболийски“, „Велчова Завера“, „Драгой войвода“ 7-13, „Иван Козарев“ 3,5,7, „И. Р. Блъсков“, „Козлодуй“ 2-14, „Н. Блъсков“ 5,9,17, „Опълченска“ 10,15,19, „Петър Златев Груев“, „Шипка“ 1,3,4,7.

От 09.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на Нови пазар – улиците „Граф Игнатиев“, „Отец Пайсий“, „Странджа“, „Иван Вазов“, „Княз Борис I“, „Кирил и Методи“, „Хан Крум“, „Христо Смирненски“, „Цар Асен“, „Цар Симеон“, „Аспарух“, „Ат.Радов“, „Братя Миладинови“ , „Ген. Вл. Заимов“, „Димитър Греков“, „Иван Вазов“, „Княз Борис I“, „Кирил и Методи“, „Хан Крум“, „Хр.Смирненски“, „Цар Асен“, „Цар Симеон“.

От 09.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на Плиска – абонати, захранени от ТП „Кладенец“ по ул. „Гео Милев“, „Васил Коларов“, „Цар Борис I“, „Панайот Волов“, „Арда“, „Никола Вапцаров“, „Бузлуджа“, „Васил Левски“, „Люлин“, „Марица“, „Симеон Велики“, „Омуртаг“.
Временни смущения в електрозахранването са възможни от 09.00 ч. до 09.30 ч. и от 16.30 ч. до 17.00 ч. в районите на Плиска.

От 09.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на:
-Село Средковец по улиците „Дунав“, „Ивайло“, „Победа“, „Мир“, „Хан Омуртаг“, абонатите, захранващи се от ТП ВИК, промишлени цехове и помпените станции, захранващи се от този трафопост;
-Село Пет могили по улиците „Иван Вазов“, „Шипка“, „Плиска“, „Балчик“, „Хан Крум“, „Георги Димитров“, „Тича“, „Мир“, „Охрид“, абонатите, захранващи се от ТП Джамия, промишлени цехове и помпените станции, захранващи се от този трафопост;
-Село Новосел на абонатите, захранвани от СТП „Детска градина“ и на всички фирми, магазини, административни сгради, помпени станции на В и К и базови станции на мобилни оператори в този район.

От 09.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на село Върбяне и част от село Избул по улици – „Ген. Скобелев“, „Добруджа“, „Иван Вазов“, „Кавхан Избул“, „Пирин“, „Рила“, „Родопи“, „Странджа“, „Чапаев“.

От 09.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на селата Сечище и Беджене.

От 09.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на село Лиси връх по улиците „Хаджи Димитър“, „Георги Димитров“, „Ивайло“, „Васил Левски“, „Калоян“, „Бузлуджа“ и „Батак“ и в село Войвода по улици „Васил Левски“, „Марица“, „Ст. Караджа“, „Отец Пайсий“, „Тича“.

От 09.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на Смядово – ТП 2 Стоп. двор и ул. „Ст. Караджа“, ул. „Тутракан“, ул. „Славянска“, ТП Чобан чешма и ул. „Пирин“, ул. „Македония“, ул. „Цар Асен“, ТП ДАП и ул. „Плиска“, ул. „Ришки проход“ след кръговото на излизане от Смядово.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВсе още облачно с превалявания, но температурите тръгват нагоре
Следваща статияМилена Недева на среща с жителите на Кюлевча за проблемите на селото
loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here