дом Общество Населени места и райони без електрозахранване

Населени места и райони без електрозахранване

0
ДЯЛ
24shumen.com

От 08.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на Шумен, кв. „Дивдядово“ – ул. „Велико Железов“ № 12 и 13, ул. „Вичо Атанасов“ от № 1 до № 17, ул. „Генчо Панайотов“ от № 16 до № 47, ул. „Д-р Ст. Чакъров“ от № 1 до № 18, ул. „Елба“ от № 1 до № 10, ул. „Ив. Станчев“ от № 1 до № 10, ул. „Карл Маркс“ от № 1 до № 9, ул. „Спас Панайотов“ от № 1 до № 8, ул. „Трети март“ от № 1 до № 18, у л. „Фр. Енгелс“ от № 1 до № 17 и ул. „Чапаев“ от № 4 до № 25.

От 08.30 ч. до 17.00 ч., поради извършване на строителни ремонти на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на селата Байково, Единаковци, Трем, Добри Войников и всички фирми, магазини, административни сгради, помпени станции на „ВиК“, както и базовите станции на мобилните оператори в тези райони.
Временни смущения в електрозахранването са възможни от 08.30 ч. до 17.00 ч. в районите на Шумен – в района на 7-ми км / бензиностанция „ШЕЛ“, СТП „Валяците“, логистична база на „Карлсберг България“/, МТП „МТЕЛ“, с. Белокопитово, с. Струйно, с. Звегор, с. Длъжко, с. Развигорово, с. Тервел, част от с. Трем, с. Студеница, с. Висока поляна, част от с. Добри Войников, с. Денница, с. Боян, с. Капитан Петко, с. Черна, с. Сливак, с. Близнаци, с. Страхилица, Телевизионна кула – Венец и всички фирми, магазини, административни сгради, помпени станции на „ВиК“ както и базовите станции на мобилните оператори в тези райони.

От 08.30 ч. до 17.00 ч., поради извършване на обезопасяване на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на село Лозево, Салманово, Мараш и кв. „Макак“. Смущенията ще бъдат поради изрязване на опасни дървета.

От 08.30 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на ДСГ „Паламара“.
Временни смущения в електрозахранването са възможни от 08.30 ч. до 17.00 ч. в районите на селата Наум, Климент, Буйновица, Осеновец, Борци, Изгрев, Ясенково, промишлени цехове и помпени станции на „ВиК“, захранващи се от извод „Климент“.

От 09.00 ч. до 16.00 ч., поради извършване на обезопасяване на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на село Радко Димитриево за ремонт на улично осветление от Община Шумен.

От 09.00 ч. до 16.30 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на Шумен и региона, населените места на общините Велики Преслав, Нови пазар, Хитрино, Каолиново и Смядово. Прекъсванията на електрозахранването ще бъдат в рамките на около 15 минути и се налагат поради подмяна на електромери.

От 09.00 ч. до 16.30 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на част от село Методиево – абонати, захранени от ТП ТКЗС по ул. „Ален Мак“ 1,2, „Баба Тонка“ 1-7, „Балкан“ 6,13, „Балчик“ 4-13, „Васил Коларов“ 1-10, „Георги Димитров“, „Ивайло“ 1-16, „Кишинев“ 2,4, „Козлодуй“ 13, „Марица“ 1-12, „Никола Вапцаров“ 1-10, „Преслав“ 1-6, „Свобода“ 2-15, „Тича“ 3, „Херсон“ 2-8, „Шипка“ 1-3.

От 09.00 ч. до 16.30 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на селата Пристое, Гусла, Средковец, Браничево, Загориче, промишлени цехове и помпените станции намиращи се на територията на тези населени места. Извод Браничево. Изключването се налага поради направа на нов граничен РОС на електропровода.

От 09.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на гр. Плиска, абонати захранени от ТП „Съвет“ – ул. „Хр.Ботев“, ул. „Рила“, ул. „Маршал Толбухин“, ул. „Петко Щирков“, ул. „Хан Крум“, ул. „Никола Вапцаров“, ул. „Пирин“, ул. „Успенски“, ул. „Шипка“, ул. „Витоша“, ул. „Странджа“, ул. „Георги Ванков“, ул. „Княз Борис I“ и ул. „Георги Раковски“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОблачно и хладно за сезона
Следваща статияЗрелостниците на втора матура днес

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here