дом Общество Намериха черната кутия на разбилия се изтребител МиГ-29 в Черно море

Намериха черната кутия на разбилия се изтребител МиГ-29 в Черно море

0
ДЯЛ

Намерена е черната кутия на разбилия се изтребител МиГ-29 в Черно море. Служебният военен министър Георги Панайотов ще даде изявление в 12.30 ч.Засега не се знае в какво състояние е записващото устройство.
Припомняме, че днес издирването на черната кутия започна отново след проверка и профилактика на техническите средства и извършен детайлен анализ на събраната информация за конкретизиране на евентуалното й местоположение. В операцията участваха минен ловец „Цибър“ и моторен катер 213 от състава на ВМС, както и група със специализирано подводно оборудване от фирма „Хидроремонт ИГ“ ООД.
Припомняме, че по време на нощни учебни стрелби на 9 юни, самолет МиГ-29 падна във водите на Черно море в района на Шабла. При инцидента загина пилотът майор Валентин Терзиев.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМладеж с БМВ отнесе три стълба за осветление и ограда в Шумен, колата пламна
Следваща статияНамалиха цените за ползване на „Арена Шумен”

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here