дом Общество Над 60 торбички с капачки дариха горски служители на болницата в Шумен

Над 60 торбички с капачки дариха горски служители на болницата в Шумен

0
ДЯЛ

Над 60 торби с капачки предадоха днес служителите на ДГС-Смядово в отделението по Неонатология към МБАЛ-Шумен. Кампанията за събиране на пластмасови капачки за рециклиране, с цел закупуването на апаратура за отделението, стартира в стопанството на 27 ноември.
„Успяхме да съберем толкова много капачки за кратко време благодарение на подкрепата на наши приятели от училищата и детските градини, с които работим целогодишно. Искам да благодаря на учениците, преподавателите и служителите от СУ „Сава Доброплодни“-Шумен, ДГ „Изворче“-Шумен, III ОУ „Д. Благоев“-Шумен, СУ „Г. С. Раковски“-Каолиново, СУ „Й. Е. Български“-Шумен, СУ „Св. Св. Кирил и Методий“-Смядово, ДГ „Маргаритка“-Смядово, Община Смядово, „Автосвят“ ООД, Студио „Ескейп“ и колегите от СИДП-офис Варна“, коментира директорът на ДГС-Смядово инж. Сава Савов. Той допълни, че инициативата продължава и всички, които имат желание могат да предават събраните от тях капачки в административната сграда на стопанството на ул. „Ришки проход“ №2 в Смядово.

„Надявам се още жители на областта да подкрепят кампанията, за да може в най-кратки срокове да бъде закупена апаратурата от която се нуждае отделението по Неонатология. Няма по-голямо богатство от децата ни и ние трябва да се грижим за тях и тяхното здраве“, каза още инж. Савов.
Всички желаещи, физически или юридически лица, могат да се присъединят към инициативата, като ангажимента за предаване и извозване на капачките ще бъде поет изцяло от екипа на стопанството преди коледните празници.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКЕВР се смили над шуменци, намали цената на водата… с три стотинки
Следваща статияДепутатът от ГЕРБ – Шумен д-р Румен Генов проведе открита приемна в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here