дом Криминале Наводнен двор и четири пожара в Шумен

Наводнен двор и четири пожара в Шумен

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Сигнал за наводнен двор на ул. „Марица” е приет малко след 10.00 ч. вчера, съобщиха от ОД на МВР-Шумен. Установено е, че в двора на къщата има около 20 см вода. Причина за наводнението е запушен отводнителен канал, който преминава близо до имота. За случая са уведомени ВиК – Шумен и дежурния в Община Шумен.
Малко след 15.00 ч. е погасен пожар в комин на жилище на ул. „Шуменска крепост” в Шумен. Пламъците тръгнали след висока температура в тялото на комина. Пожарът е без материални загуби.
В 17.12 ч. е съобщено за пожар в апартамент на ул. „Лозенград”. Пламъците тръгнали в жилище на 6-я етаж, обитавано от 34-годишен мъж след късо съединение в аспиратор. Унищожени са аспиратора, ел. печка и скара. До пристигане на екипите собственикът сам изгасил огъня.
Малко след 17.00 ч. е получен сигнал за пожар на ул. „Патлейна” в Шумен. Усетена е силна миризма на бакелит, но екипът, изпратен на място, при проверка на всички обитаеми апартаменти, не установил в някой от тях да има пожар.
В 22.30 ч. е приет сигнал за пожар в комин на ул. „Климент Охридски”. Огънят е с оцетна киселина, на се нанесени материални щети.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияТийнейджър намушка баба си с нож в корема
Следваща статияПравителството дава 42 млн. лв. за широколентов интернет в селските райони

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here