дом Култура Музеят в Шумен организира фото-конкурс на тема „Улови миг от историята на...

Музеят в Шумен организира фото-конкурс на тема „Улови миг от историята на Шумен“

1
ДЯЛ

Регионалният исторически музей организира фото-конкурс, който има любителски характер и е посветен на първите фотографи, запечатали незабравими спомени от историята на града. Фото-конкурсът е предназначен за ученици от първи до дванадесети клас.
Целта е да се пробуди интереса на младото поколение, опознавайки историята на Шумен и да я запечата на своите телефони или фотоапарати, за което са необходими единствено апарат, желание и любов към историята и фотообектива.
Конкурсът ще се проведе в три възрастови групи, като първа група е от 1 до 4 клас, втора група – от 5 до 7 клас и трета група – от 8 до 12 клас.
Участието във фото-конкурса е индивидуално, всеки има право да се включи с три снимки на хартиен носител. Размерът на снимките да е 10/15 см. или да се изпратят на дигитален носител. Заедно със снимката трябва да бъдат посочени и данните на участника – трите имена, възраст, училище, град, адрес за връзка и телефон.
В случай на използване на снимките, имената на авторите задължително ще се упоменат.
Крайният срок за изпращането на снимките е 20 ноември, а най-добрите кадри ще бъдат наградени от специално жури и ще бъдат включени във фото-изложба, организирана в музея.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНайлонова торбичка със съмнителни кутии вдигна на крак полицаи
Следваща статияМечове свистяха при превземането на Шуменска крепост (снимки и видео)

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here