дом Пътища Мокри са настилките на „Хемус“ край Шумен и Ришкия проход

Мокри са настилките на „Хемус“ край Шумен и Ришкия проход

0
ДЯЛ

Мокра е настилката на автомагистрала „Хемус“ край Шумен. Мокро е и трасето на Ришкия проход. Това ъобщиха от Областно пътно управление в Шумен.
Мокри са пътищата и в района на общините Върбица и Никола Козлево.
Времето в Шуменско е ясно. Положителни са температурите в цялата област.
Всички пътища в реиона са проходими при зимни условия. Ришкият проход е разрешен за преминаване на всички видове моторни превозни средства.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОблачна и дъждовна неделя
Следваща статияЗапочна обходът на новите аварии, до обяд става ясно ще спират ли водата

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here