дом Общество Митрополит Йоан ще благослови артилеристите за професионалния им празник

Митрополит Йоан ще благослови артилеристите за професионалния им празник

0
ДЯЛ

Варненският и Великопреславки митрополит Йоан ще присъства на професионалния празник на българските артилеристи – 4 декември във Военния факултет в Шумен.
В този ден Православната църква почита Света Великомъченица Варвара, която се смята за тяхна небесна покровителка. Владиката ще спази традицията като отслужи водосвет за здравето и благоденствието на курсантите и офицерите във факултет „Артилерия, противовъздушна отбрана, комуникационни и информационни системи“.
Ще бъдат наградени курсантите, постигнали високи резултати в отделните дисциплини.
На снимката: Митрополит Йоан и отец Димитър
Снимка: Архив на 24shumen.com
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЦентрална улица в Нови пазар „потъна” в локви и кал
Следваща статияПочитаме паметта на Света Великомъченица Варвара

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here