дом Наблюдател Малки и големи премериха сили в кроса „Шумен бяга”, 17-годишният победител...

Малки и големи премериха сили в кроса „Шумен бяга”, 17-годишният победител Трифон Иванов грабна колелото (снимки и видео)

0
ДЯЛ

Стотици шуменци се наредиха на стартовата линия на емблематичния за града крос – „Шумен бяга”. Малки и големи изминаха двукилометровото трасе с широки усмивки. По-малките „състезатели” се надпреварваха, гушнали своите родители, които ги пренесоха до финалната права. Тазгодишният победител е 17-годишния Трифон Иванов, който пробяга дължината за 4 минути и 57 секунди.

Шампионът учи в Професионалната гимназия по икономика и се занимава с лека атлетика. Тази вечер Трифон ще се прибере с награда – колело . 

На всички останали организаторите раздадоха безплатни фанелки с логото на кроса.

Маратонът се провежда за трета поредна година, като този път в него взеха участие над 1 000 шуменци. „Шумен бяга” ще завърши с концерт на Ангел Ковачев.

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСензация: Археолози откриха в Плиска тайник в посока изток-запад
Следваща статияДамите от футболния отбор Олимпия очакват подкрепата на всички шуменци в неделя, на градския стадион

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here