дом Култура Лятното кино си отива с „момчето“: Актьорът Филип Трифонов закри проявата

Лятното кино си отива с „момчето“: Актьорът Филип Трифонов закри проявата

0
ДЯЛ
24shumen.com

Големият български актьор Филип Трифонов закри лятното кино в Шумен.
Снощи беше излъчен последният филм от програмата „Момчето си отива”.
Пред репортер на 24shumen.com Филип Трифонов заяви, че от всички филми и представления в които е участвал, именно тази роля на Ран в „Момчето си отива” е най-близко до него.
„Снимахме филма 5 години след като завърших и сценарияj беше написан много достоверно с единствената разлика, че аз не бях силен ученик”, допълни актьорът.
Той смята, че у нас трудно ще има българско кино, защото сме единствената държава в която няма закон за илюстрацията.
Кинофестивалът предизвика голям интерес от хора на различна възраст. Идеята на инициативата беше да се възроди българското кино.
„Всяка вечер интересът беше огромен, събираха се и малки и големи, забавляваха се и се наслаждаваха на българското кино” , каза за 24shumen.com Лили Петрова от БСП.
Според нея шуменци имат нужда от такъв вид развлечение, защото това е място на което можеш да се събереш с приятели, да гледаш хубав филм и да пиеш бира.
По време на кинофестивала се проведе и изложба на известния шуменски художник – плакатист и кинодеятел Ростислав Бакалов, който е създател на киноклуба в града. 24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПриятели на Сашо призоваха за спешно кръводаряване
Следваща статияВМРО – Шумен с кампания за съхраняване на българския език

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here