дом Криминале Късо съединение подпали гараж в Макак, спряха тока на целия квартал

Късо съединение подпали гараж в Макак, спряха тока на целия квартал

0
ДЯЛ

На 1 декември в 13:11 часа бил приет сигнал за пожар на ул.“Вела Пискова“ в кв. Макак. На място е насочен екип от РС ПБЗН- Шумен. Огнеборците заварили да гори гаражно помещение, собственост на И.Н. Пламъците, в които е унищожено домашно имущество са погасени с 3 тона вода. Предполагаема причина за пожара- късо съединение. По данни на собственика И.Т. токът в квартала бил спрян от дружеството. След като бил пуснат забелязал,че гаражът гори. Къщата била спасена от изгаряне.
В 22:13 часа на 1 декември бил приет сигнал за пожар в контейнер за смет на ул.“Парижка комуна“ в Шумен. Изпратеният на място екип погасил пламъците с помощта на 300 л. вода. Не са допуснати материални загуби.
В съботния ден са погасени два пожара, които са без материални загуби. В обедните часове бил загасен пожар в контейнер за смет в гр. Каспичан, а малко след 18 часа е погасен пожар в комин на ул.“ Ген. Скобелев“ в Шумен.
Сигнал за пожар в комин на ул.“Ген. Скобелев“ в Шумен бил приет в 10:33 часа на 3 декември. На място е пратен екип, който погасил пламъците с 300 л. вода. Материални загуби не са допуснати.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШуменските бойци се завърнаха с 3 медала от Balkan best fighters 2017
Следваща статияАпаш задигна дебитни карти и документи от имот в Каспичан

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here