дом Наблюдател Красимир Каракачанов – един от Пес патрула* на Ахмед Доган, ще си...

Красимир Каракачанов – един от Пес патрула* на Ахмед Доган, ще си има ядове!

0
ДЯЛ

„Който е невинен, да хвърли пръв камъка. Не одобрявам факта да употребяваш алкохол и да караш, но, за съжаление, всички са го правили в някакъв период…“
На колко ли ичкии човек може да изръси глупостта, че на всекиго в България се е случвало да кара пиян кола!? Газ след консумация на две големи ичкии!
Не е бай Кольо Мастиката, думите са на вицепремиера и военен министър Красимир Каракачанов в защита на евродепутата Ангел Джамбазки, който бе заловен да шофира с алкохол в кръвта. МВР дрегерът отчел 1,5 промила.

Бай Мастиката и г-н Вицепремиера си приличат по едно нещо – все по-често говорят едно към гьотере. Първият поддържа някакъв градус на политическа актуалност в кръчмата, слушателите са трима-четирима. Безобиден средностатистически пияница.
Вторият е от онези граждани на България, които бабите в България казват, че живот си живеят от „нищоправене“. От политиката, демек. От говорене без много файда.
Ако беше от нещоправещите, сега поне казарма щеше да има в България. Каракачанов обещава това от години, а само по тази тема „изяде“ толкова телевизионно време, колкото трае средно хубав български сериал. Полза за обществото – 0.

Красимир Каракачанов на книга се води и патриот. Разбира се, не e с харизмата и тежестта (не го разбирайте като дефиниция във физиката за гравитационната сила или индекса на телесната маса) на Волен Сидеров и Валери Симеонов. Каракачанов я прави политиката по-мохабетски, някак си по-наведено. Може би и затова формацията на Каракачанов е наричана, освен всичко, и „опитомена от Сарая“.
И ако е вярно, че Ахмед Доган си има и любимо вице във властта, то това е добра новина. Защото, ако в България сме я докарали дотам, че да смятаме, че на политиците са им позволени всякакви гафове, то при Доган има санкции. Ще „дърпа ушите на човека си“ задето обижда българите на народ на Балканите, който кара колите си след две ичкии.
Всички пият и карат коли – това го казва български вицепремиер!
Ма не е вярно! В България от почти всеки може да стане министър, но това за масовото каране в пияно състояние си е обида.

Кой ти дава това право? Ти на г.за си перка ли имаш или прелиташ като Пес Патрул* от кръчма на кръчма, от кола на кола, за да си водиш някаква статистика колко лош човек е българинът?
Така както си тръгнал да ги ръсиш като на маса, може да и да ти проблесне, че в България всеки някога е крал, всеки е взимал рушвети, всеки…
Ако думите на Каракачанов в интервю за агенция „Пик“, „Който е невинен, да хвърли пръв камъка. Не одобрявам факта да употребяваш алкохол и да караш, но, за съжаление, всички са го правили в някакъв период…“ бяха изречени от министър в по-нормална европейски държава, той вече щеше да е бивш.
Може би това ще каже на вицето неговият чорбаджия. Заслужава си „конското“.

Всичко хубаво, ама едва ли „воеводата“ Красимир и шефа на ДПС-то имат нещо общо – биха реагирали мнозина.
Абе, честно да си кажем, има си я тръпката на „вице воеводата“ към „Сарая“!
Ако в политическия стаж на Красимир Каракачанов няма любов към Сарая и трепетни очаквания, да хвърли камъка!

Коментарът е на колегите от 24rodopi.com

*Пес Патрул (от англ. PAW Patrol) е канадски анимационен сериал, обожаван от децата.
Това е историята на момче на име Райдър, което предвожда глутница от 7 спасителни кучета под наименованието „Пес Патрол“. Те работят заедно по мисии с цел предпазване на населението в Приключенския залив. Всяко куче има своите уникални способности, базирани на реални професии като пожарникар или полицай. Всички те пребивават в къщички за кучета, които се превръщат в превозни средства, когато е необходимо.

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВключиха Христо Стоичков в класация на футболни легенди
Следваща статияОблаци и слаб сняг

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here