дом Криминале Контейнери горяха по градското ларго

Контейнери горяха по градското ларго

0
ДЯЛ

През изминалото денонощие огнеборци са реагирали на два сигнала за горящи контейнери. Единият е бил на
ул.“Марица“ , където е пратен противопожарен екип. Втория сигнал е получен късно през нощта. В 00:45 часа било прието съобщение за горящ контейнер за смет на пътното платно на пл.“Кристал“ в Шумен. На място бил пратен екип. Пламъците са погасени с 300 л. вода.
Пожарникари са се отзовали и на два сигнала за горящи треви на ул.“Искър“ в Шумен. В 02:15 часа тази нощ бил получен сигнал за пожар в сухи треви на ул.“Искър“ в Шумен. Пристигналият на място противопожарен екип погасил пламъците с помощта на 600 л. вода. Пожарът е без нанесени материални щети. Екипът бил пренасочен към третия пожар в метален контейнер за смет на ул.“ Връх Свети Никола“ в Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПожарът над „Мечката” унищожи 8 декара гора
Следваща статияИздирват крадено „БМВ” с транзитни номера

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here