дом Спорт Колоездачи от цялата страна ще се надпреварват за Купа „Никола Козлево“

Колоездачи от цялата страна ще се надпреварват за Купа „Никола Козлево“

0
ДЯЛ

Колоездачно състезание купа „Никола Козлево“ ще се проведе на 28 и 29 юни в община Никола Козлево, Шумен. В състезанието, което е кръг от Черноморска колоездачна лига, ще вземат участие лицензирани състезатели от Варна, София, Пловдив, Бургас, Стара Загора, Казанлък, Троян, Несебър и др.
Националното състезание се организира за първа година от община Никола Козлево, колоездачен клуб „Варна” и Черноморска колоездачна лига.
Категориите, в които участниците ще се състезават, са юноши старша възраст и мъже Елит.

Състезанието ще бъде открито в петък, 28 юни, от 14.30 ч. с официално представяне на отборите на пл. „23-ти септември“ в Никола Козлево. В първия ден от състезанието от 16.00 ч. ще бъде даден старт на дисциплината Индивидуално бягане по часовник по маршрута Никола Козлево – Хърсово – Никола Козлево. Общата дължина на трасето за юношите е 15 км, а мъжете ще изминат същата дистанция 2 пъти с обща дължина 30 км.
През втория ден на купа „Никола Козлево“, 29 юни, от 10 ч. участниците ще премерят сили в дисциплината Общ старт по маршрут със старт от с. Стоян Михайловски – Жилино – Църквица – Хърсово – Никола Козлево – Пет могили – Каравелово – Красен дол – Мировци – Стоян Михайловски – Жилино – Църквица – Хърсово – Никола Козлево – финал в село Вълнари. Съботното състезание е с обща дължина 90 км и 1200 м положителна денивелация. Мъжете и юношите ще стартират и карат заедно, но ще се класират отделно.
Награждаването на призьорите и закриване на състезанието ще се състои от 14.00 ч. в село Вълнари.

Програма на купа „Никола Козлево“
Петък, 28 юни:
13 – 14 ч.: Пристигане на отборите, подаване на заявки и изготвяне на стартови листове. Сборен пункт: пл. 23-ти септември, с. Никола Козлево, Шумен.
14 ч.: Техническа конференция в заседателната зала в сградата на Общината.
14:30 ч.: Официално представяне на отборите и откриване на състезанието в с. Никола Козлево, Шумен.
16 ч.: Старт на дисциплината Индивидуално бягане по часовник по маршрута: Никола Козлево – Хърсово – Никола Козлево.

Събота, 29 юни:
10 ч.: Старт на дисциплината Общ Старт по маршрута: Старт в с. Стоян Михайловски – Жилино – Църквица – Хърсово – Никола Козлево – Пет могили – Каравелово – Красен дол – Мировци – Стоян Михайловски – Жилино – Църквица – Хърсово – Никола Козлево – финал в с. Вълнари
14 ч.: Награждаване на призьорите и закриване на състезанието в с. Вълнари.

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПоредно признание за талантливи възпитаници на ОДК
Следваща статияПенсионери самодейци заминават на областен преглед през есента

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here