дом Наблюдател Кое кара шуменци да се усмихват в Международния ден на усмивката? (снимки)

Кое кара шуменци да се усмихват в Международния ден на усмивката? (снимки)

1
ДЯЛ

Днес е Международния ден на усмивката! По традиция празникът се отбелязва всеки първи понеделник на месец октомври. Пред обектива на 24shumen.com днес се усмихнаха малки и големи шуменци. Наш репортер попита: Какво усмихва шуменци в днешния ден?

„Аз се радвам на всичко, животът е прекрасен”, обясни своята усмивка 90-годишна шуменка. Освен това, от щастливата възрастна дама, нашият репортер получи и ценния съвет – „Радвайте се на живота, докато сте млади”.


Прекрасният слънчев следобед пък усмихна по-малките шуменци. Те споделиха, че се радват на хубавото време и на все още зелените корони на дърветата в парка.


Безценните мигове в игра с внучето усмихнаха баба Женя и нейния внук, които също се радваха на последните летни дни заедно сред природата. Малкият Боби се усмихва и когато види любимите мама и тате. Други пък срамежливо се усмихнаха на нашия репортер, на коготото заръчаха да пресъздаде усмивката с думи, понеже се срамуват да застанат пред обектива. И следвайки прилежно заръката, ние се позоваваме на Том Уилсън, за да ви припомним, че „усмивката е щастие, ще я откриете точно под носа си“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМВР съдейства на хора без лични документи да гласуват на изборите в Цани Гинчево
Следваща статияТоп следователи разследват кражба за 3 милиона лева от дома на шуменски бизнесмен

1 коментар

  1. Много сте зле! Да се бяхте информирали кога е денят на усмивката! Не че е лошо да се усмихваме, ама поне си пишете домашното! А Денят на усмивката се чества всеки първи петък на месец октомври. Пише го навсякъде!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here