дом Общество КНСБ обявява конкурс за стипендия в памет на проф. Кръстьо Петков

КНСБ обявява конкурс за стипендия в памет на проф. Кръстьо Петков

0
ДЯЛ
Снимка: best2b.org

КНСБ учредява годишна стипендия в памет на проф. доктор на философските науки Кръстьо Петков.
Стипендията е еднократна в размер на 2000 лева и се присъжда на само на един студент. Тя е предназначена за млади учени в областта на икономиката на труда и социалните науки от всички университети и висши училища в страната, както и от институтите на Българска академия на науките.
Темата на конкурса е „Нови системи на заплащане и стимулиране на труда: механизми на насърчаване на мотивацията за труд, производителността на труда и обвързването им с благосъстоянието на работното място: анализ на ситуации в България“
До конкурса се допускат докторанти и студенти – специализанти по магистърски програми на възраст до 35 години, които специализират в областта на Икономика и управление на труда, икономика на социалното осигуряване, пазар на труда, управление на трудовите миграции, организация на труда в предприятията и др. Също така участие могат да вземат и студентите изучаващи Социална икономика, икономическа социология и социология на труда; политология; социална политика и политика в областта на труда, социални дейности, социална психология и психология на труда; организационно поведение; демография, както и Индустриални отношения, Приложни аспекти на трудовото или социално осигурително право и Публична администрация в областта на труда, социалното осигуряване, социалната политика и социалните дейности.
Конкурсът се провежда чрез конкурсна разработка, която се оценява от научно жури. Предложения за участие в конкурса се подават до 15 октомври, а разработката до 10 декември в електронен формат.
Наградата се връчва на 17- 18 февруари 2018 година, на тържеството за годишнината на КНСБ.
Съучредители на стипендията са Софийски университет ”Св.Климент Охридски”, Университет за национално и световно стопанство и Европейско висше училище по икономика и мениджмънт.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗаради лошото време: Отлагат празника на терлика във Ветрище с една седмица (обновена)
Следваща статияПожарникари спасиха къща в Градище от изпепеляване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here