дом Политика Кметът на Хитрино няма да обжалва изключването си от ДПС

Кметът на Хитрино няма да обжалва изключването си от ДПС

1
ДЯЛ

Кметът на Хитрино Нуридин Басри и бившият общински председател Мустафа Ахмед няма да обжалват изключването си от ДПС преди няколко месеца, съобщиха активисти от Движението за 24shumen.com.
Няма никакъв смисъл да се жалват пред Контролната комисия и централното ръководство, което ги изключи без да си даде сметка какви ценни кадри загуби, аргументира отказът им нашият източник от местната структура на ДПС.
Двамата изключени не съжалявали, че срещу тях били приложени крайни мерки.
„Те направиха много за организацията на ДПС в Хитрино, работиха честно и съвестно през години, със сърце. Нуридин 14 години беше начело на областната структура и да го разкарат по този начин…, нямам думи“, съжаляват още активистите.
Относно изключването си през месец юни т.г., хитринският кмет Нуридин Басри заяви, че мотивите съдържат груби лъжи. И са фалшиви. Той отхвърли категорично обвиненията за далавери с даренията за жителите на пострадалото при жп инцидент село.
Снимка: Община Хитрино
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДетската градина в село Венец ще посрещне зимата напълно обновена (снимки)
Следваща статияВижте къде може да има проблеми в електрозахранването в сряда и четвъртък

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here