дом Общество Кметът на Каспичан поздрави служителите на МВР

Кметът на Каспичан поздрави служителите на МВР

0
ДЯЛ
Снимка: Община Каспичан

Уважаеми служители на МВР,
Поздравявам Ви по повод професионалния празник на Министерството на вътрешните работи и 142 години от създаването на ведомството.
На тази дата през 1879 година Княз Александър Батемберг подписва Указ за създаване на Министерство на вътрешните дела.
Сърдечно Ви благодаря за Вашия неуморен труд, отдаденост и професионализъм в името на спокойствието на жителите на нашата община.
Пожелавам на Вас и Вашите семейства много здраве, щастие, лични и професионални успехи!
Честит празник!
Милена Недева
Кмет на Община Каспичан
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСевгин Хълми: Време е да се даде нов хоризонт на всички граждани на България!
Следваща статияЛегендарният Джони Велинов представя книга в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here