дом Общество Кметът на Върбица дари материали за ремонта на джамия в Смядово

Кметът на Върбица дари материали за ремонта на джамия в Смядово

0
ДЯЛ
Снимка: Община Върбица

Лично дарение от от дървен материал, керемиди, капаци и всичко необходимо за цялостния ремонт на покрива на джамията в Смядово дари инж. Мердин Байрям – кмет на община Върбица.
„Стана ми жал за хората“, сподели инж.Байрям. Мюсюлманите от Смядово го бяха поканили в джамията за да споделят болката си, да потърсят помощ. Инж. Мердин Байрям се отзова незабавно на молбата им.
„Видях я тази болка в очите на вярващите, и в тях разпознах надеждата за помощ. Не можех да остана равнодушен защото нямаше да се чувствам добре и полезен, в едно толкова човешко дело! Мисля, че когато става въпрос за „Божиите места“ били те джамии или църкви, нито един богомолец не бива да подминава възможността да помогне толкова, колкото му стигат силите и възможностите. Един камък дори положен от сърце, би направил денят му спокоен и смислен“, каза още кметът на Върбица. Във вчерашния ден обещаните строителни материали пристигнаха в смядовската джамия. С изпълнението на основния ремонт, ще се заемат вярващите мюсюлмани от града.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЛегендарният Джони Велинов представя книга в Шумен
Следваща статияДоставиха бюлетините за изборите на 11 юли за 30 МИР

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here