дом Общество Кметът награди лауреатите в националния конкурс „Децата на България пеят, танцуват, рисуват“

Кметът награди лауреатите в националния конкурс „Децата на България пеят, танцуват, рисуват“

0
ДЯЛ
Снимка: Община Шумен

Любомир Христов връчи отличията на учениците от СУ „Сава Доброплодни“, които спечелиха специалната награда на кмета на Община Шумен в шестия национален конкурс „Децата на България пеят, танцуват, рисуват“. На срещата присъства и Ивелина Иванова, зам.-директор по учебната дейност в СУ „Сава Доброплодни“. Това съобщиха от пресцентъра на Община Шумен.
Плакет и грамота в направление „Класическа музика“ получи Симеон Божилов с музикален инструмент – пиано. В направление „Народна музика“ наградата е за Мартин Ганчов с музикален инструмент – гайда. В направление „Изобразително изкуство“ носител на приза е Михаил Методиев, ученик в 7 клас.
Другите две награди бяха спечелени от участници от Каспичан и Търговище. В направление „Популярна музика“ лауреат е Марио Младенов, възпитаник на НЧ „Пробуда 1928“, гр. Каспичан. В направление „Надиграване“ наградата е за танцовия състав „Мисионис“ от Търговище.
Кметът Любомир Христов поздрави учениците за успешното представяне в конкурса. „Радостно е, че сред 470-те участници в тазгодишното издание на конкурса шуменски деца успяха да спечелят три от общо петте специални награди в отделните направления“, каза кметът. Той им пожела още много успехи занапред и да продължават да свирят, да рисуват и да се развиват, но най-вече винаги да правят това, което обичат.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия31 нарушения по пътищата в Новопазарско за по-малко от 3 часа
Следваща статия45 231 са подадените заявления за гласуване извън страната

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here