дом Общество Кметът Любомир Христов: Честит празник, шуменци!

Кметът Любомир Христов: Честит празник, шуменци!

0
ДЯЛ

Скъпи съграждани,
В празничния 11 май – Деня на Шумен, всички ние сме обединени от любовта към родния град. Обединяват ни неговото минало, славна история и традиции, съхранени от нашите предци и съвременници.
Радвам се, че като кмет имам удоволствието да споделя с вас емоцията и настроенията на празника, свързан с почитта към делото на славянските първоучители Кирил и Методий и началото на българското духовно възраждане.
Бих искал да изразя и своето чувство на гордост, че градът днес се променя благодарение на общите ни усилия и старанието на всеки един от неговите жители.
Обръщам се с признателност към лекари и учители, архитекти и строители, икономисти, юристи, социални работници, творци, предприемачи, към всички, които милеят за своя град. Той има нужда от вашите знания, опит, мъдрост и енергия, за да се развива.
Нека да ни води желанието да вървим заедно напред и да дадем нашия принос за просперитета на Шумен.
Честит празник!

Любомир Христов, кмет на община Шумен

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШумен празнува днес
Следваща статияПочитаме паметта на Светите равноапостоли и просветители Кирил и Методий

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here