дом Политика Кметове към депутатите от ГЕРБ: Нека хората сами да си избират кметския...

Кметове към депутатите от ГЕРБ: Нека хората сами да си избират кметския наместник

0
ДЯЛ

Открита приемна в община Каспичан проведоха двамата депутати от ГЕРБ д-р Румен Генов и Димитър Александров.
„Граждани от Нови пазар поставиха въпроса за нов пенсионерски клуб и ме помолиха да им съдействам за откриването“, сподели пред 24shumen.com Александров. След срещата с граждани, двамата депутати са разговаряли с кметове и кметски наместници от общината.
„Разисквахме въпроса при приемане на Наредби от общинските съвети те да бъдат предупредени, ако в тях има нередности, за да не се стига до протести пред Прокуратурата, уточни Димитър Александров.
Предстои да бъде създадено Сдружение на кметове от малките населени места. А въпросът с избора на кметски наместници да бъде поставен за разглеждане там, съобщи д-р Румен Генов. Той припомни за настояването на ръководителите да бъде дадена възможност на хората сами да избират кметския наместник, а не да им бъде назначаван. Да се спази принципа на демократичност, уточни д-р Генов. Били са дискутирани въпроси, свързани с промени в националното законодателство, както и актуални проблеми в местното самоуправление. Коментирани са били и бюджетите на общественото осигуряване и в здравната система.
На приемната са присъствали кметът на Община Каспичан Милена Недева, председателят на Общинския съвет Анелия Ангелова и общинският председател на ГЕРБ Каспичан Ралица Тодорова.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия„Свидетели на Йехова“ vs Общината: Сектата спечели битката
Следваща статияКоледна добавка от 40 лева ще получат хората с пенсии под 321 лева

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here