дом Общество Катастрофа по бул. ”Симеон Велики” се размина с уплаха и материални щети...

Катастрофа по бул. ”Симеон Велики” се размина с уплаха и материални щети (снимки)

1
ДЯЛ

Лек автомобил Фиат „Линеа“ и товарен камион с шуменски регистрации се удариха в близост до кръстовището на ул.” Алеко Константинов” и бул. „Симеон Велики”, малко преди 15.00 часа днес, предаде репортер на 24shumen.com.

При катастрофата няма пострадали. Вероятната причина за инцидента е неправилно пристрояване в съседна лента.

При удара лекият автомобил се е завъртял в насрещната лента. На място са екипи на Пътна полиция, които изясняват причините за инцидента.

Водачите са тествани с дрегер, а наличие на алкохол не е установено.


24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНовината в снимки: Голямата Лили Иванова поднесе цветя на паметника на Тодор Колев
Следваща статияМъж почина на автогарата в Шумен

1 коментар

  1. Там не е първата ,нито пък ще е и последната катастрофа.. 90% от уж „шофьорите“ не знаят в коя лента да влязат ..

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here