дом Спорт Каратистът Цветан Урумов е „Спортист на Шумен” за 2020 година

Каратистът Цветан Урумов е „Спортист на Шумен” за 2020 година

0
ДЯЛ
Община Шумен

Каратистът Цветан Урумов е „Спортист на Шумен” за 2020 г. Неговите постижения са пето място на Европейското първенство по фулконтактно карате за мъже и жени в Антверпен, Белгия и първи места на Националното първенство за мъже и жени – кумите, и Националния турнир „Мадарски конник” за мъже и жени.

Община Шумен

Цветан Урумов е получил 216 т. в анкетата, организирана сред спортните клубове и журналисти. На второ място е Никола Николов – кик бокс, със 143 т., а на трето Летисия Димитрова – конен спорт, със 132 т.
Десетката се допълва от Денислава Борисова – лека атлетика, Димитър Стоянов – кик бокс, Трифон Илиев – лека атлетика, Атанас Георгиев – карате, София Цонева – фехтовка, Ванеса Атанасова – конен спорт, и Янко Янков – ММА.
Любомир Христов поздрави спортистите и техните треньори за положения труд и постигнатите отлични резултати. „2020 година беше трудна за всички. Включително и за българския спорт. Въпреки това шуменските спортисти постигнаха успехи, с които можем да се гордеем“, каза Христов и пожела следващата година да бъде още по-добра за шуменския спорт.
Красимир Събев (Спортен клуб „Лека атлетика) е „Треньор на Шумен” за 2020 г. Той е номиниран в 12 анкети, а Янко Янков и Звонко Папак (Баскетболен клуб „Шумен”) са получили 7 гласа.
Баскетболен клуб „Шумен” е „Спортен клуб на Шумен” за 2020 г. с 18 гласа, а Спортен клуб по художествена гимнастика „Ритмик” е получил 4.
Специални награди получиха Каролина Николова – лека атлетика, отличена като спортист ветеран, и Спортния клуб на глухите.
Церемонията по раздаване на наградите в класацията „Спортист на Шумен” за 2020 г. се проведе в Община Шумен само в присъствието на номинираните спортисти.
Визитки на всеки от десетката на спортистите на Шумен за 2020 г. ще бъдат представени на видеостената пред Спортна зала „Младост” и по Телевизия „Шумен”.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБлизо 160 000 лв. за дезинфекция на шуменските училища
Следваща статияТеатърът отчете годината със седем премиерни заглавия

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here