дом Други Инж. Янко Йорданов: Искам да върна ДГС-Преслав на челно място в ловно-стопанската...

Инж. Янко Йорданов: Искам да върна ДГС-Преслав на челно място в ловно-стопанската дейност

0
ДЯЛ

Над 10 000 лева ще отдели от бюджета си ДГС-Преслав за изработването на нови чакала и хранилки в района на стопанството. Това съобщи директорът на горското инж. Янко Йорданов. Той каза, че до есента съоръженията трябва да са готови. В стопанството са засети и дивечови ниви, като подхранването на животните ще се извършва през всички сезони, съобщиха от Североизточно държавно предприятие – Шумен.
„Искам да върна ДГС-Преслав, там където винаги е било – на едно от челните места в ловно-стопанската дейност. През годините нашето стопанство е било водещо, като тук са ловували много български и чужди туристи. Целта ми е да достигнем и надминем добрите резултати от миналото, като мисля че тази цел е напълно достижима“, категоричен е инж. Янко Йорданов. От стопанството отчитат неколкократно увеличаване на броя на гостуващите ловците за последните две години.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПет дами ще се състезават за длъжността „инспектор“ в РЗИ
Следваща статияШумен „замества“ Каварна, става столица на Рок фест за два дни

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here