дом Общество Илиян Илиев поема управлението на държавния ВиК холдинг

Илиян Илиев поема управлението на държавния ВиК холдинг

0
ДЯЛ

Илиян Илиев вече не е управител на ВиК-Шумен. Той е отписан от Търговския регистър като шеф на местното водно дружество. Очаква се в близко време Илиев да поеме управлението на новосъздадения държавен ВиК холдинг. Информацията за рокадата потвърди за 24shumen.com. самият Илиян Илиев.
Жанета Панайотова е временно изпълняващ длъжността управител на ВиК-Шумен. Тя ще остане на поста до провеждането на конкурс за шеф на водното дружество.
Припомняме, че Илиян Илиев пое управлението на водното дружество в Шумен на 29 март 2019 година. Тогава той обеща да работи за подписване на договор за финансиране на проекта за изграждане на пречиствателната станция за питейни води и нов довеждащ водопровод от язовир „Тича“. На 15 април документът бе подписан и така ВиК-Шумен получи еврофинансиране в размер 126 564 455 лева. По този повод на 22 април Илиян Илиев заяви: Това беше моята задача. Дойдох и я изпълних.
Илиев работи активно и за отпускане на финансиране за довършване на система „Дунав“, която ще обезпечи водоподаване за Шумен и част от селищата в областта.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКъсо съединение подпали ел. табло в жилищен блок
Следваща статияНамериха издирваната 79-годишна Анка Аспарухова

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here