дом Криминале Измамник предлага „монета за милиони” из шуменски офиси

Измамник предлага „монета за милиони” из шуменски офиси

0
ДЯЛ
Снимка: en.wikipedia.org

Монета за „милиони” се появи на „черния” пазар в Шумен. Става дума за измамник, които обикаля из града и предлага …изключително рядка монета, която според данни в интернет струва милиони долари. За това сигнализира служителка на фирма в социалните мрежи.
Ето какво публикува тя:
ВНИМАНИЕ!Един циганин на средна възраст влезе в офиса ми и ми показа Американски сребърни долари от 1900 и един от 1804,намерил ги в стената на еврейска къща,за чието събаряне бил нает,правейки се на много прост ме помоли да проверя в Гугъл(така го посъветвали) и излязоха същите монети,които разбира се струват много.Но той имал да плаща сметки пък и го било страх да не го обвинят и естествено ги дава за по 50лв. монетата. Специално за тази от 1804г. пише,че се очаква да се продаде на търг за между 10-15млн.,но има три такива,като две са в някой си музей. Много е убедителен,наистина може да си помисли човек,че този е толкова прост и не знае на какво е попаднал.
Редакцията на 24shumen.com призовава читателите си да бъдат изключително предпазливи и да не се подлъгват по предложение за „бързи пари”, тъй като вероятността да става дума за измама е изключително голяма.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШуменецът, катастрофирал мъртво пиян край „Виница“, получи условна присъда
Следваща статияФестивалът „Двойник за един ден“ и постановката „Криворазбраната цивилизация“- приоритетни в бюджета за култура

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here