дом Общество Изграждат нов Специализиран контактен център в Нови пазар

Изграждат нов Специализиран контактен център в Нови пазар

2
ДЯЛ

Нов Специализиран контактен център щe бъде изграден на територията на Нови пазар. Той ще е към функциониращия Център за обществена подкрепа. Стойността на проекта е 199 842 лв., а срокът на изпълнение е до 1 декември 2018 година.
Центърът ще разполага оборудвани стаи за детето, за експертите и предверие за изчакване, както и разширяване на социалните услуги на Дневен център за деца с увреждания чрез преустройство на помещения и прилежащото дворно пространство.
Новата социална инфраструктура ще обхване деца в риск и деца с увреждания на възраст от 0 до 18 год. от общините Нови пазар, Каспичан, Каолиново и Никола Козлево. Инвестицията ще допринесе за насърчаването на по-добро социално приобщаване чрез подобряване на достъпа до социални, културни и развлекателни услуги, както и до преминаването от услуги, предоставяни в институции, към услуги, предоставяни в общността.
Чрез реализацията на проекта ще се създадат условия, които в най-голяма степан ще отговорят на индивидуалните потребности на децата и ще гарантират техните права, вкл. правото им на живот в семейна среда.
Проектното предложение прилага холистичен подход към политиката за повишаване на качеството на живота и устойчивостта, предлага модерно и интегрирано решение на голяма част от социалните въпроси, както и изгражда солидна основа на ниво отделни общини.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияХор „Бодра песен“ с награда на публиката от Националния фестивал на коледната и новогодишната песен
Следваща статияМладежи от Шумен зарадваха деца, настанени в институции

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here