дом Общество Избират нов лидер на Общинския съвет на ДПС в Шумен

Избират нов лидер на Общинския съвет на ДПС в Шумен

0
ДЯЛ

Новият лидер на ДПС – Шумен ще бъде избран на Отчетно-изборна конференция в гранд хотел Шумен. Ще присъстват двамата депутати д-р Нигяр Джафер – зам.-председател на Народното събрание и Хамид Хамид. Засега няма информация кой ще представлява централното ръководство на партията.
Настоящият председател на Общинския съвет Азиз Садула ще представи пред делегатите на форума анализ за дейността на организацията.
Във втората, съществена част на конференцията, ще бъдат издигнати кандидатите за лидерския пост. От няколко партийни източника 24shumen.com научи, че ще бъдат номинирани бившият председател на шуменската структура Гюнай Тефиков, общинският съветник Сунай Садък – експерт в Изпълнителната агенция по рибарство и адвокатът Метин Джамбазов. Доста поддръжници за лидерската позиция имат и бившият зам.-кмет по здравеопазване и социална политика Седат Кадир, сега адвокат, както и сегашният лидер – бизнесменът Азис Садула.
Съгласно Устава на ДПС кандидати могат да се появят и в последния момент преди гласуването. Делегатите на форума са излъчени от всички местни структури на партията в община Шумен.
Изборът на нов председател се наложи заради незадоволителни резултати на парламентарните избори. Решението е на Областния съвет на Движението.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияИ времето се обърка! Оранжев код за бурен южен вятър, слънце и 20° в Шуменска област
Следваща статияУстановяване на партньорство с руския град Пушкино, предлага съветник от Велики Преслав

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here