дом Спорт Злато, сребро и бронз за шуменските бойци от Държавното първенство в Пловдив

Злато, сребро и бронз за шуменските бойци от Държавното първенство в Пловдив

0
ДЯЛ

Четири златни, един сребърен и един бронзов медал извоюваха бойците от Спортен клуб „Шуменска крепост“ на Държавното лично първенство по кикбокс в стил К-1.
Състезанието приключи днес в зала „Олимпия“ в Пловдив. Това съобщиха от ръководството на клуба.
Шампиони при мъжете станаха: Иван Иванов при най-тежките след победи над представители от „Аякс“-Бургас и „КА-2“-Пловдив. Димитър Стоянов се окичи със злато в категория до 67 кг илограма с успехи над състезатели от „Армеец“-София и „ТИМ“-Варна. Първенец в тегло до 60 кгилограма след два успеха над бойци от „Легион“-Пловдивд и „КА-2“-Пловдив е Виктор Иванов. Полина Галинова днес на финала при жените до 60 кг. убедително надигра съперник от „Леон Комба“-Пловдив.
Никола Николов и вицешампион при мъжете в категория до 75 килограма. Вчера той победи боец от „Вокил“-Варна.
Станислав Страхилов е с бронз при юношите младша възраст в дивизията до 60 килограма.
Организатор на събитието бе Българска конфедерация по кикбокс и муай тай, а любезен домакин бе местния кикбокс клуб „Леон Комба „.
Шестима шуменски бойци защитаваха честта на местния клуб. Техни треньори са са Галин Методиев и Християн Тотев.
Следващото предизвикателство пред клубът е Студентското първенство в сряда, където ще участват петима представители на Спортен клуб „Шуменска крепост“.
Снимка: СК „Шуменска крепост“
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЕмил Радев в село Вълнари: С нови правила за документите спестяваме на европейците 40 млн. евро годишно
Следваща статияКак да приготвим вкусно агнешко за празничната трапеза

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here