дом Здраве „Зелен коридор” за ваксинация в Шумен и Велики Преслав днес

„Зелен коридор” за ваксинация в Шумен и Велики Преслав днес

0
ДЯЛ

„Зелен коридор“ за свободна ваксинация срещу COVID-19 ще има и днес – 4 май, в Шумен и Велики Преслав. Имунизационните кабинети на РЗИ-Шумен на ул. „Калоян” № 1 и в МБАЛ-Велики Преслав ще поставят първа доза от 10.00 до 16.00 часа, сочи информацията на Здравната инспекция.
Желаещите да се ваксинират ще могат да избират между препаратите на „Пфайзер” и „АстраЗенека”.
Днес ще бъде поставяна и втора доза на ваксината на „АстраЗенека”.
Желаещите трябва да носят документ за самоличност, а при хронични заболявания – и медицинска документация.
Ваксинираните на 20 февруари в Имунизационния кабинет на РЗИ-Шумен ще могат получат втората игла на същото място от 9.00 до 16.00 часа. Получилите първата доза в Имунизационния кабинет на МБАЛ-Велики Преслав на 23 февруари ще бъдат ваксинирани с втората доза отново там от 8.00 до 13.00 часа днес.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСлънце, облаци и дъжд ще се редуват днес
Следваща статияБойко Борисов обяви края на третата вълна

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here