дом Култура За поредна година: Община Шумен ще финансира младежки проекти

За поредна година: Община Шумен ще финансира младежки проекти

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

За трета поредна година Община Шумен ще финансира проекти на младежки и неправителствени организации, работещи с млади хора и неформални групи от младежи. Желателно е кандидатстващите да бъдат вписани в Национална информационна система на младежта.
Проектите следва да бъдат изготвени съгласно изискванията на Правилника за финансиране на младежки проекти в изпълнение на Стратегията за развитие на младите хора в община Шумен. Няма ограничения в избора на теми, по които може да се работи.
През 2017 година бяха одобрени и реализирани 17 проекта, насочени в различни области за организиране на свободното време – природа, спорт, бизнес, култура, насърчаване на неформалното обучение и приобщаване на младежите към ценностите на гражданското общество.
Необходими документи за кандидатстване и отчитане:
• Формуляр
• Отчет
Предложенията се подават в деловодството на Община Шумен /стая 204/ или в електронен вариант на e-mail: g.ilieva@shumen.bg до 15.04.2018 г. /16.00 ч./.
Повече информация може да бъде получена от отдел КМДС на Община Шумен – тел. 054/857 670.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОтвориха пътя към Стария град
Следваща статияЩе спим един час по-малко, местим стрелките на часовниците напред

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here