дом Общество Започна приемът на молби за енергийни помощи

Започна приемът на молби за енергийни помощи

0
ДЯЛ

Социално подпомагане – Шумен стартира приема на молби за енергийни помощи.
За гражданите, които са притеснени, че новото увеличение на пенсиите, както и по-високите добавки за деца с увреждания ще бъдат проблем, от Дирекцията напомнят, че няма да са пречка за отпускане на помощта.
От тази година нуждаещите се могат да подават молбите си с настоящите си адреси, а не само с постоянни такива.
Все още не е ясно, колко точно е сумата, която ще получат хората в нужда за този отоплителен сезон.
Крайният срок за подаване на документи е 31 октомври 2017 година. Дотогава, правоимащите могат да подадат своите заявления в съответните клонове на дирекцията.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНовината в снимки: Шумен и хората му в петъчната вечер (видео)
Следваща статияЗабавен уикенд в Шумен? Мисията възможна

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here