дом Култура Започва третото издание на Областния конкурс „Опознай своя роден край“

Започва третото издание на Областния конкурс „Опознай своя роден край“

0
ДЯЛ

За трета поредна година Областна администрация – Шумен организира Областен конкурс „Опознай своя роден край“ за учениците от III до VII клас, съвместно с общините, Регионалното управление на образованието, РИМ-Шумен и с медийното партньорство на Радио Шумен.
Тази година надпреварата е посветена на 140-та годишнина от Освобождението на България, която тържествено ще отбележим на 3 март 2018 г. и в тази връзка е необходимо творбите на участниците да са свързани и да представят Шуменския край и участието на шуменци в Освободителните борби.
Участниците са разделени в две възрастови групи – ІІI-ІV клас и V-VІІ клас, като участието е индивидуално или екипно. Конкурсът се провежда в следните направления и форми: „Моето родно селище е прочуто с…”, което дава възможност за представяне на съчинение, разказ в картини, интервю и „Аз и моето семейство /моите съученици/ опознаваме родния край”- за съчинение, рисунка, разказ в картини.
Участниците могат да изпращат или да представят на място своите материали в срок от 01.12.2017 г. до 31.01.2018 г. на адрес: гр. Шумен, бул. „Славянски“№ 30, Областна администрация Шумен, за конкурса „Опознай своя роден край“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВМРО чества създаването на организацията с жива картина (снимки)
Следваща статияОгнеборци гасиха сухи треви, пламнали комини, спасиха и куче, паднало в басейн

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here