дом Общество Започва голямото пролетно чистене във Велики Преслав

Започва голямото пролетно чистене във Велики Преслав

0
ДЯЛ
Снимка: Община Велики Преслав

Начало на голямото пролетно чистене в община Велики Преслав започна. Това съобщиха от местната администрация.
До 30 април жителите на общината могат да предават безвъзмездно стари мебели, дрехи и други текстилни отпадъци.
Непотребните вещи и текстил ще се приемат на временна площадка в базата на БКС в промишлената зона на старопрестолния град.
Достъпът до площадката ще бъде контролиран и на нея ще се приемат само посочените видове отпадъци, които са образувани от жилищни имоти на територията на община Велики Преслав.
Текстилните отпадъци трябва да бъдат опаковани в чували. Отпадъците могат да се извозват със собствен транспорт или с транспорт на БКС след предварителна заявка и срещу заплащане.
Работното време на временната площадка е от 7.30 до 16.30 часа от понеделник до петък. Телефонен номер за връзка с БКС – 0892 274 684.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНеделя Месопустна е
Следваща статияВтори тур на частичните избори за кмет на Боян

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here