дом Криминале Запали се къща в село Вълнари

Запали се къща в село Вълнари

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

На 18 сигнала за произшествия са реагирали дежурните противопожарни екипи през последните три денонощия, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
В 03.48 ч. на 3 юли е получен сигнал за пожар в покрив на навес на частен дом в село Вълнари. Екип от РС ПБЗН-Каолиново е ликвидирал огъня с 3000 литра вода. Причините за пожара, в който са унищожени около 5 куб.м дърва за огрев и около 20 кв.м покрив са в процес на изясняване. Бързата реакция на огнеборците е спасила две сгради и 20 куб.м дърва за огрев.
На 2 юли е погасен пожар в дърво, намиращо се в стопанския двор в село Дибич, който възникнал след късо съединение на ел. проводници. Пожарът е ликвидиран без материални загуби. Екип от Шумен е оказал съдействие за обезопасяване на катастрофирал лек автомобил преди село Дибич.
Премахнати са опасно надвиснало дърво над къща в село Осеновец, паднало дърво на пътното платно на бул. „Велики Преслав” в Шумен, провиснал клон на ул. „Фридрих Енгелс” в кв. Дивдядово, паднал клон на покрива на сграда на ул. „Дедеагач” в Шумен, паднало дърво от пл. „Александър Стамболийски” в Шумен, премахнати са опасно надвиснали прекършени клони в парк „Кьошковете”. Обезопасен е наклонен дървен стълб на ул. „Бунтовник” и опасно надвиснала ламарина от жилищен блок на ул. „Средна гора” в Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияИзгоряха 70 декара ечемик край село Радко Димитриево
Следваща статияДвама вдигнаха купон в шадраван след употреба на алкохол

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here