дом Криминале Задържаха двама, принуждавали смядовец да изтегли заем

Задържаха двама, принуждавали смядовец да изтегли заем

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Двама жители на град Игнатиево са задържани в полицейския арест в Шумен след като принудили 39-годишен мъж от Смядово да изтегли заем. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
Вчера, малко след 13.30 часа 39-годишеният се обадил по телефона на полицейски служител и съобщил, че двама го принуждават да се качи в лек автомобил, да отиде с тях до Шумен и да изтегли парична сума. Предприети са незабавни действия за установяване на извършителите. На влизане в Шумен автомобилът с великотърновски номера бил засечен от униформените да се движи с висока скорост. Последвали го в града и малко след това бил спрян за проверка. Водачът и спътникът му на 21 и 42 години, криминално проявени са задържани в полицейското управление в Шумен. По данни на потърпевшия имали сключен договор за ремонт на покрив. Дължимата сума била предадена. Вчера обаче му съобщили, че дължи още пари, заплашили го с насилие ако не предаде исканата парична сума.
По случая е образувано досъдебно производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияИззеха контрабандни цигари, незаконна пушка и патрони от мъж в село Гусла
Следваща статияОбновиха електроразпределителната мрежа в села на област Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here