дом Криминале Задържаха двама, обменили фалшиви банкноти от 500 евро в шуменско чейнч бюро

Задържаха двама, обменили фалшиви банкноти от 500 евро в шуменско чейнч бюро

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Сигнал за опит за обмяна на фалшива банкнота от 500 евро в обменно бюро в Шумен е получен в 16.33 часа вчера, съобщиха от Областната дирекция на МВР.
В съобщението е посочено още, че на 28 юни лице с подобно описание е обменило 4 банкноти от 500 евро, които по данни на служителя са неистински. Автопатрулен екип е установил в бюрото 45-годишен мъж от село Мърчево, област Монтана, а пред бюрото в паркиран лек автомобил „Фолксваген”, с варненска регистрация – 28-годишен мъж от Шумен. При незабавни мероприятия от служители на РУ-Шумен от различни адреси в Шумен са иззети 6 050 евро, предстои да бъдат назначени експертизи за истинността им.
Започнато е досъдебно производство. Двамата мъже са задържани в РУ-Шумен за срок до 24 часа.
Работата по досъдебното производство продължава под надзора на прокурор от Окръжна прокуратура-Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСпипаха амфетамин и канабис в дома на 39-годишен шуменец
Следваща статияОт днес: По-високи цени на тока, парното и топлата вода

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here