дом Криминале Жената, откраднала портмонето е изхвърлила документите, те са обявени за невалидни

Жената, откраднала портмонето е изхвърлила документите, те са обявени за невалидни

1
ДЯЛ

Във връзка с разпространен апел в социалните мрежи от жена, която търси извършител на откраднатото й портмоне от пресцентъра на ОД на МВР уточняват следните факти:
Посегателството е било на 12 юли т.г.в Шумен.
На 13 юли потърпевшата е заявила кражбата в РУ – Шумен. Работата по разкриване на извършителя е започнала веднага. Пострадалата е предоставила и запис от охранителна камера от работно й място. Съобщила, че й е откраднато портмоне с лична карта, шофьорска книжка, дебитна карта с пин код на нея и сумата от 50 лева.
Изяснена е самоличността на жената, която извършила кражбата. На няколко пъти полицейски служители са я търсили на адреса, на който живее, но не била открита. Днес, след като била установена, е била разпитана в РУ- Шумен.
Жената направила самопризнания. Обяснила, че съжалява за постъпката си и че ще възстанови сумата до следващия петък. Документите казала, че ги е хвърлила в контейнер за смет. За тях собственичката им подала декларация, че са откраднати. Обявени са за невалидни. Това се прави с цел да няма злоупотреби с личните данни на собственика, ако бъдат намерени от недобросъвестни граждани. Днес пострадалата е повикана в полицията. Обяснено й било, че извършителят на кражбата е установен. Материалите по преписката ще бъдат докладвани на прокурор, съобщават още от ОД на МВР-Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМомиче от Шумен апелира да й върнат задигнатото портмоне (видео)
Следваща статияПарче от външна мазилка падна и пукна главата на преминаващ тийнейджър

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here