дом Наблюдател Ексклузивно в 24shumen.com: Вижте къде е валяло най-много

Ексклузивно в 24shumen.com: Вижте къде е валяло най-много

0
ДЯЛ

Близо 16л/кв.м валежи са паднали снощи в района на село Венец, съобщи за 24shumen.com дежурният в Хидрометеорологичната обсерватория. Там количеството на дъжда е било най-голямо.
В Шумен валежите са били 15л/кв.м, а в Тодор Иконовмово – 13л/кв.м. Поривите на вятъра са достигнали своя пик на 18м/сек, а градушката е била с размер 16 милиметра. Заради внушителните й размери в село Царев брод обаче съобщават за изпочупени стъкла на къщи, множество поражения по автомобили и за напълно унищожена селскостопанска продукция.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБурята нанесе огромни щети в Шумен и в околните села
Следваща статияУжасът по часове: Над 50 сигнала за инциденти са подадени в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here