дом Общество Екоинспектори отбелязват Световния ден на влажните зони с игри и открити уроци

Екоинспектори отбелязват Световния ден на влажните зони с игри и открити уроци

0
ДЯЛ

РИОСВ – Шумен ще организира открити уроци с деца и ученици по повод Световния ден на влажните зони, който ще се отбележи на 2 февруари 2018 г. Експерти от екоинспекцията ще изнесат открит урок на 29 януари на тема „Влажните зони и устойчиво градско развитие“ пред ученици от III ОУ „Димитър Благоев“, Шумен. На 2 февруари пък екоинспекторите ще посетят и малчуганите от ДГ „Светулка“ и ще проведат екоурок.
РИОСВ – Шумен кани всички училища, детски градини и екоклубове да се присъединят към отбелязването на екологичния празник с подходящи екоиницитиви! Своите инициативи и снимки можете да споделите във Фейсбук страницата на РИОСВ – Шумен или на е-mail: riosv@riosv-shumen.eu
Световният ден на влажните зони се чества всяка година на 2 февруари, за да се повиши информираността за значението на влажните зони за човечеството и планетата. Темата за 2018 г. е „Влажните зони и устойчивото градско бъдеще“. Целта тази година е да се повиши отговорността за значението на влажните зони в осигуряването на устойчиво градско бъдеще.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНадзиратели и съдебни охранители излизат на протест
Следваща статия2 години и 6 месеца затвор за извратеняк, гаврил се сексуално с жена

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here