дом Общество Една капачка – една глътка въздух: Квартал „Мътница” се включва в...

Една капачка – една глътка въздух: Квартал „Мътница” се включва в акцията за събиране на капачки

0
ДЯЛ

Читалището в шуменския квартал „Мътница” се включва в благотворителната кампания за събиране на капачки за МБАЛ Шумен, съобщиха от културната институция. Читалищното настоятелство започва новата година с това предизвикателство и кани всички жители на квартала да бъдат съпричастни към тяхната мисия.
„От този момент всеки, който иска да помогне и подкрепи инициативата, може да го направи като донесе своите капачки в читалището. Наша отговорност ще са сортирането им в чували и транспортирането им до определеното за целта място.
Една капачка!Приемете я като едно поемане на въздух. На едно бебе. Може да е вашето бебе. Бъдете заедно с нас в тази мисия!” апелират от читалището.

Първите капачки вече са пристигнали, а от институцията очакват да продължат да идват дарения от всички жители на квартала.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВесела работилница с Артелиса в шуменската библиотека
Следваща статияПроф. Ростислав Йовчев на шуменска сцена за първия симфоничен концерт за 2018 година

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here