дом Политика Евродепутатът Илхан Кючюк зарадва децата на село Златар

Евродепутатът Илхан Кючюк зарадва децата на село Златар

0
ДЯЛ

С нова детска площадка се сдоби вчера шуменското село Златар, община Велики Преслав. Съоръженията са факт, благодарение на евродепутата и председател на Младежко ДПС – Илхан Кючюк, който в неделя лично откри новата придобивка.
Откриването бе уважено и от народните представители от региона д-р Нигяр Джафер – зам.-председател на НС и Хамид Хамид – зам. председател на ПГ на ДПС, Айсел Руфат – областен председател на ДПС – Шумен, Мюстеджан Шабан – общински председател на ДПС – Велики Преслав, Азиз Садула – общински председател на ДПС – Шумен, Кадир Хасан – общински председател на ДПС – Върбица, общински съветници, кметове на населени места, представители на Младежко ДПС и жители на населеното място.
„Надявам се, че децата в Златар ще се радват на тези съоръжения. Както и че в обозримото бъдеще в България няма да има населени места, чиито деца са лишени от елементарни условия. Крайно време е „голямата“ политика да спре да подминава малките населени места“, коментира Илхан Кючюк по време на откриването.
Снимка: ДПС
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШах и мат: Приключи Международният турнир „Рапид Шумен”
Следваща статияПобойникът от Никола Козлево се размина с парична глоба

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here