дом Политика ДПС закрива предизборната си кампания с митинг-концерт в Нови пазар с участието...

ДПС закрива предизборната си кампания с митинг-концерт в Нови пазар с участието на хитови певци

0
ДЯЛ

Движението за права и свободи ще закрие предизборната си кампания тази вечер от 19.00 часа с митинг-концерт на стадиона в гр. Нови пазар. На събитието ще присъства лидерът на политическата сила и водач на листата на Движението в 30-ти Многомандатен избирателен район-Шумен Мустафа Карадайъ, кандидат депутатите от листата, гости и симпатизанти на ДПС.
За доброто настроение на присъстващите ще се погрижат българските изпълнители Мария Накова и Дамян Попов.
Гвоздеят на програмата е една от най-хитовите певици от южната ни съседка Турция Гюлбен Ерген. Тя започва кариерата си като модел и актриса, а после стъпва и на музикалния пазар с множество хитове. През 2001 г. получава наградата за най-добра актриса на наградите „Златни пеперуди“ с героя на Мелек, която играе в сериала „Няня“. През 2004 г. албумът й Uçacak се продаде в 600 000 копия и получи диамантена награда от MÜ-YAP. През 2009 г. песента „My Gone Days Happened“, която беше включена в албума Uzun Yol Şarkıları, стана творбата, която остана най-дълго на първо място в официалния списък на Турция. Гюлбен Ерген, която е майка на три деца, бе обявена за „Майка на годината“ на наградите на годината OnurAkayMedya през 2018 г.

Общите продажби на албумите й са над 2 милиона.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДимо Бодуров е новият директор на РИОСВ-Шумен
Следваща статия„Зелени коридори” за ваксиниране срещу COVID-19 в събота и неделя

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here