дом Общество Доброволци от ВМРО се включват в косенето на тревни площи в Шумен

Доброволци от ВМРО се включват в косенето на тревни площи в Шумен

0
ДЯЛ

Доброволци от ВМРО-БНД в Шумен организират поредна акция за окосяване на тревните площи в града. Това съобщиха от местната организация на войводите.
Целта на кампанията е да се подпомогне Община Шумен в окосяването на тревните пространства след последните обилни валежи.
„Дъждовните дни доведоха до избуяването на тревата, а общинските служители не успяват да се справят навреме с окосяването й, което освен че застрашава здравето на шуменци, прави неизползваеми редица детски площадки и зони за отдих в нашия град, а в горещите дни те са естествените места за отдих на шуменци. Поради тази причина младите хора от патриотичната партия вече започнаха да реализират своята инициатива. ВМРО призовава гражданите да се включат в нея или да сигнализират за неокосени тревни площи в районите на пенсионерските клубове и на детските площадки“, се казва в обръщението на доброволците.
На телефонен номер 0882 466 374 гражданите могат да подават сигнали за неокосени тревни площи в Шумен.
„Нека направим своя град по-чист и уютен“, призовават от ВМРО-БНД в Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЖена от Иваново е новият случай на COVID-19 в Шуменско
Следваща статияФотографският пленер „Шумен – познат и непознат“ ще се проведе онлайн

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here