дом Общество Добрата новина! Събраха парите, необходими за лечението на малката Рая

Добрата новина! Събраха парите, необходими за лечението на малката Рая

0
ДЯЛ

Средствата, необходими за лечението на 5-годишната Рая успяха да се съберат само за 70 дни. Благодарение на добрите хора в България, мечтата на едно дете да проходи ще се осъществи съвсем скоро. Рая заедно с родителите си заминават в началото на месец юли на лечение, което ще се проведе в Сейнт Луис, Америка. Освен парите за операцията и рехабилитацията, са събрани и средствата за пътуването и престоя там. От днес ДМС номерът в полза на Рая, няма да бъде активен. Остава отворена дарителската сметка, тъй като все още предстои по нея да постъпят средства от различни благотворителни мероприятия, проведени в Шумен и други градове на страната.
Семейството на Рая изказва най-искрени благодарности на всички добри хора, които се включиха с дарения и отделиха време и средства, за да помогнат на тяхната дъщеричка да проходи.
Екипът на 24shumen.com пожелава на малката Рая да проходи скоро и да изживее едно щастливо детство, а на нейните родители – никога да не се предават и да са все така борбени!
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПо-ниски цени на прегледи за остеопороза в рамките на кампанията „Здраве за Изтока“
Следваща статияКметът на Каолиново Нида Ахмедов с приз за постижения в опазването на околната среда