дом Политика Днес избираме парламент

Днес избираме парламент

0
ДЯЛ

Днес за пореден път избираме представители за парламент на държавата.
Секциите отварят точно 7.00 часа.
В област Шумен СИК-овете са 302. От тях в 251 ще се гласува с машини. Сформирани са и 14 подвижни секции.
263 устройства за гласуване бяха доставени вчера за областта.
В Шуменско за народната любов се борят 169 кандидати за депутати от 22 партии и коалиции. Това означава, че за всеки от общо 12 мандата в региона се падат по 28.1 мераклии.
188 965 са гласоподавателите в Шуменско според изготвените списъци от Районната избирателна комисия. Припомняме, че на вота през пролетта те бяха 186 075. Тогава гласуваха 74 288 души, а избирателната активност бе 39.91%.
Над 320 полицаи ще се грижат за реда и сигурността на изборите днес. От 7.00 до 20.00 часа в община Шумен е забранена продажбата на алкохол, както и организиране на масови прояви.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПроверяват сигнали за изборна търговия в Шуменско
Следваща статияИзборният ден в областта започна нормално

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here