дом Общество Вдигнаха стар Вартбург, събирал ръжда с години на улица „Херсон“ (видео)

Вдигнаха стар Вартбург, събирал ръжда с години на улица „Херсон“ (видео)

1
ДЯЛ

Работници от фирмата „Метарекс“, с която Общината има сключен договор за репатриране и разкомплектоване на изоставени по улиците на града стари коли, премахнаха изоставен стар сив Вартбург, паркиран от години на ул. „Херсон“ №6 в Шумен. Автомобилът бе откаран на площадката на ул.„Цветан Зангов“№30.

От страна на Общината са изпълнени всички необходими стъпки по информиране на собствениците, че излязлото от употреба превозно средство трябва да бъде премахнато. След като не са предприети необходимите действия в указаните срокове, колата беше принудително премахната днес и транспортирана до площадката.
Близо 115 стари и излезли от употреба автомобили от списъка, който общината е изготвила, вече са доброволно премахнати от собствениците и преместени на площадката за разкомплектоване. Днешният автомобил е петият поред, който се премахва принудително, тъй като собствениците не са предприели необходимите действия. В момента текат на различни етапи процедури по преместването на още 50 автомобила, които са излезли от употреба.
От общината благодарят на всички граждани, които подават съобщения за изоставени превозни средства в администрацията. На денонощния телефон за сигнали и предложения 054 / 857 677 . В Община Шумен най-много са сигналите за излезли от употреба автомобили.

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПремахнаха опасен бук по пътеката над скалния масив „Мечката“
Следваща статияШумен отново ще бъде домакин на състезание по ориентиране

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here